Wij zijn doorlopend op zoek naar interim professionals in de vakgebieden Technology, Operations en Sales & Marketing die in tijdelijke opdrachten willen werken.

Ziet u een interessante opdracht neem gerust contact met ons op of reageer direct via de sollicitatie button. Wij werken zowel met professionals in tijdelijk dienstverband als met zelfstandige ondernemers (ZZP’ers).

Onze selectiecriteria voor interim professionals

✓ Specialisatie in Technology – Operations – Sales & Marketing
✓ Expert of managementniveau
✓ Meerjarige (interim) ervaring
✓ Bewezen trackrecord

Wanneer wij een interim opdracht hebben die past bij uw achtergrond en ervaring nemen we contact op voor het maken van een afspraak.

Wanneer we mogelijkheden zien tot bemiddeling, maar op dit moment geen opdracht hebben die bij u past, worden uw gegevens opgenomen in ons bestand op basis van een aantal zoekcriteria. Uiteraard worden uw gegevens niet zonder je toestemming aan derden gegeven.

Wilt u meer weten over een bepaalde opdracht of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vaste functies

Searchs bemiddelt in vaste aanstellingen voor diverse functiegebieden. Een vaste aanstelling betekent dat u direct in dienst treedt bij een opdrachtgever op basis van een bepaalde of onbepaalde tijd.

Lees meer Bekijk alle vacatures

Interim opdracht

Wij zijn doorlopend op zoek naar interim professionals in de vakgebieden Technology, Operations en Sales & Marketing die in tijdelijke opdrachten willen werken.

Lees meer Open sollicitatie

Open sollicitatie

Het is natuurlijk ook mogelijk om een open sollicitatie naar ons te sturen via de open sollicitatie button. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

Open sollicitatie Bekijk alle vacatures