Searchs is een recruitment en interim bureau gespecialiseerd in Technology, Operations en Sales & Marketing posities.

Wij zoeken, vinden en verbinden professionals met onze klanten en begeleiden hen bij de keuze naar een vervolgstap in hun carrière. Wij maken gebruik van ons zorgvuldig opgebouwde netwerk en zetten daarnaast de nieuwste methodieken en technologieën in om de beste kandidaten uit de markt te halen.

Onze focus is gericht op vaste en interim posities in Technology, Operations en Sales & Marketing van operationele tot en met senior management rollen.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere multinationals, (Top) MKB bedrijven, private equity en start-ups in de sectoren Technology, Industry, Oil & Gas, Life Sciences, Energy, Building & Construction en Professional Services.

 

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke, gestructureerde en resultaatgerichte aanpak.

Wij willen ons onderscheiden door het leveren van kwaliteit in onze gehele aanpak en dienstverlening zowel richting klant als kandidaat. Om onze kwaliteit te waarborgen staan we open voor feedback van klanten en kandidaten en waar nodig scherpen we zaken graag aan.

Onze toegevoegde waarde is het vinden en verbinden van talenten met onze klanten om hen samen hun ambities te laten waarmaken.