Wij richten ons op posities op HBO en WO niveau binnen de disciplines Technology, Operations en Sales & Marketing.

Wij bemiddelen kandidaten voor zowel operationele, tactische en strategische rollen. Om de beste kandidaten te zoeken, vinden en verbinden met uw organisatie maken we gebruik van ons brede netwerk en zijn we doorlopend in contact met potentiële kandidaten in de diverse vakgebieden. Naast het gebruik van push methodes zoals de inzet van multi-channel mediakanalen richten we ons sterk op het proactief benaderen van latent zoekende kandidaten die niet actief in de markt zijn.

Goede kennis van de markt en de business van onze klanten, ons uitgebreide netwerk en diepgaande sourcing skills zorgen ervoor dat we goed in staat zijn de best geschikte kandidaten bij u te introduceren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons

Bij Searchs
vinden en verbinden
we talenten

Een antwoord op uw specifieke recruitment vraag! Iedere procedure is maatwerk en start met een uitgebreide intake en analyse, maar ook het kandidaat – en competentieprofiel en inzicht krijgen in de cultuur en USP’s van uw organisatie. Dit is de basis vanuit waar Searchs aan de slag gaat met de search naar de meest geschikte kandidaten in de markt.

Persoonlijk & betrokken
(richting kandidaat en klant)

Transparante communicatie
(open, eerlijk en duidelijk)

Afspraken nakomen
is vanzelfsprekend

Jarenlange interim
& recruitment ervaring