Ziet u een interessante vacature neem gerust contact met ons op of reageer direct op de vacature via de sollicitatie button.

Bij onze selectie wordt er onder andere gekeken naar de aansluiting van uw werkervaring en achtergrond op de functie-eisen die in de vacature genoemd worden. Als wij mogelijkheden zien voor bemiddeling nemen we contact op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. In andere gevallen zullen wij veelal schriftelijk naar u reageren.

Wanneer we mogelijkheden zien tot bemiddeling, maar op dit moment geen vacature hebben die bij u past, worden uw gegevens opgenomen in ons bestand op basis van een aantal zoekcriteria. Uiteraard worden uw gegevens niet zonder uw toestemming aan derden gegeven.

Om snel en direct te kunnen reageren op een actuele vacature kunt u ook gebruik maken van de knop Solliciteren die bij elke vacature te vinden is.

Bekijk hier het vacatureoverzicht.

Wilt u meer weten over een bepaalde vacature? Neem dan contact met ons op.

Vaste functies

Searchs bemiddelt in vaste aanstellingen voor diverse functiegebieden. Een vaste aanstelling betekent dat u direct in dienst treedt bij een opdrachtgever op basis van een bepaalde of onbepaalde tijd.

Lees meer Bekijk alle vacatures

Interim opdracht

Wij zijn doorlopend op zoek naar interim professionals in de vakgebieden Technology, Operations en Sales & Marketing die in tijdelijke opdrachten willen werken.

Lees meer Open sollicitatie

Open sollicitatie

Het is natuurlijk ook mogelijk om een open sollicitatie naar ons te sturen via de open sollicitatie button. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

Open sollicitatie Bekijk alle vacatures